01.

I meant what I said, I said what I meant. An elephant's faithful, one hundred percent.


Kollade på Kalla Fakta eller Uppdrag granskning eller vad det nu var för program på ettan igår. Det handlade om Swedish/English/Norwegian defence league och några andra organisationer som i stort sett gör allt för att motarbeta islam och muslimer. Sverigedemokraternas sekreterare var en aktiv medlem i en av dessa grupper, tillsammans med huliganer och andra kriminella människor med ett brottsregister.

SVTs reportrar hade filmat dessa människor på demonstrationer och liknande, där de tydligt framgår hur våldsamma de är. De slåss och skriker ut sitt hat bland allmänheten. Frustration, aggression och rasism blandat i samma gryta. Trots detta påstår de att de är fredliga människor och absolut inte rasister. Hur går detta ihop? Man kan inte stå och skrika ut hur mycket man hatar alla muslimer, judar och afrikaner, ja i stort sett alla människor som inte är vita. Det är väl i stort sett set rasism innebär, eller? Hat eller förakt gentemot en annas ras.

Det finns inget jag stör mig på mer än människor som inte står för vad dom tycker eller människor med dubbelmoral. Usch. Det är ju typ som att fucking jävla Anna Skipper skulle äta på McDonalds. Fy och skam.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0